Woodstock Infants at Wenona

These dynamic outdoor school courtyards have been built in association with the construction of new Junior School, the "Woodstock" at Wenona . Our challenge was to furnish a relatively small courtyard with amphitheatre seating while accommodating the main entry to the "Woodstock". Elegant curves of the amphitheatre are wrapping around the space and a delightful timber arched bridge is crossing a small pond. Outdoor space is well linked across internal space offering truly stimulating learning environment. Roof top of the new school provides additional play and a sheltered BBQ area.

Project

Woodstock Infants at Wenona

Location

North Sydney, NSW

Client

Wenona School
Budget $ 300 000

Completion

2011

Key Consultants

UmbaCo Landscape Architects
Gardner Wetherill Associates
Gallagher Jeffs Consulting